SÜRÜCÜ KURSU


Ürün Kodu: 1607




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

 

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

2015 yılında açılmış olan Sümbey Sürücü Kursu Beylikdüzü'nde eÄŸitim hayatına devam etmektedir. Açıldığı günden itibaren tecrübeli eÄŸitim kadrosu ve halkla iliÅŸkiler departmanıyla birlikte sürücü adayı ile saÄŸlıklı iletiÅŸim kurup, trafiÄŸe çıktığı andan itibaren güvenli bir sürüÅŸ imkanı saÄŸlamaktadır. EÄŸitim sürecinde adayın yalnızca ehliyetini almaya hak kazanmasına deÄŸil aynı zamanda trafikte kendine olan güveniyle birlikte diÄŸer sürücülere saygılı bir ÅŸekilde kazaya mahal vermemek adına kontrollü bir sürüÅŸ eÄŸitimi verilmektedir. Sümbey Sürücü Kursu olarak gösterdiÄŸimiz bu ihtimam asla göz ardı edilmemektedir.

Ä°lk kayıt aÅŸamasından ehliyeti almaya hak kazanana kadar sürücü adayının eÄŸitmen dışında baÅŸka bir yakını ile araç kullanmasına kesinlikle izin verilmemektedir. Ä°lk aÅŸamada, teorik ders eÄŸitimleri 20 kiÅŸilik sınıflarda projeksiyondan hareketli slaytlar ile monoton ders iÅŸleme anlayışından kurtarılarak profesyonel eÄŸitmenler tarafından verilmektedir. Teorik dersleri iÅŸleme tekniÄŸimiz,  ezbere dayalı deÄŸil, öÄŸrenmeye yöneliktir. Bu teknik sayesinde sürücü adaylarımız teorik sınavda baÅŸarılı olmanın yanında, öÄŸrendiklerini araç kullanırken yeri geldiÄŸinde bilerek, tereddütsüz uygulayabilmektedirler.

Uygulamalı ( direksiyon ) eÄŸitimlerimiz öncelikle simulator ile baÅŸlayıp, daha sonra her sürücü adayı için (  bir ders saati süresinin elli dakika olması ÅŸartı ile ) on dört derslik direksiyon eÄŸitim programı randevuları karşılıklı olarak yapılarak trafik kurallarına uygun, ekonomik ve doÄŸru araç kullanma eÄŸitimlerimiz her bir sürücü adayı için toplam yedi yüz dakika olarak verilmektedir. Halkla Ä°liÅŸkiler departmanımız her süreci takip edip, aday ile iletiÅŸim halinde olmaktadır. Sürücü adayı, SÜMBEY SÜRÜCÜ KURSU'na kayıt olduÄŸu andan itibaren, sürücü belgesi adresine teslim edilene kadar, her aÅŸama hakkında doÄŸru bilgi sahibi olur. Unutmayalım;               

Kalite Ayrıntılarda Gizlidir.

 

spmode_8             spmode_8