OPET OTOBÄ°L AKARYAKIT HÄ°ZMETLERÄ°


Ürün Kodu: 1610




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %2-6 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

Otobil

Otobil Sistemi Nedir?

Åžirket taşıtlarının OPET istasyonlarından otomatik olarak, nakit veya kredi kartı ile ödeme yapmadan yakıt almalarını saÄŸlayan ve dolum bilgilerini taşıtın kilometresi dahil el deÄŸmeden elektronik ortamlarda müÅŸteriye ulaÅŸtıran bir sistemdir. Faturalama toplu olarak belirli dönemlerde yapılmaktadır. Bu sistem yardımı ile kullanıcılar taşıtlarının giderlerini tam anlamıyla kontrol altına alma imkanına kavuÅŸmaktadırlar.

 

OTOFÄ°LO Otobil

Otobil ile ÅŸirket araçlarınızın Türkiye’nin her yerindeki Opetlerden otomatik olarak, istasyondan ödeme yapmadan yakıt alımlarını saÄŸlayabilir, araçların dolum ve kilometre bilgilerine ulaÅŸabilirsiniz.

Otokonum ile filonuza ait araçların nerede olduÄŸunu, ne kadar yakıt tükettiÄŸini, aracın konum ve kullanım detayı gibi bilgileri kolayca kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, Opet’in firmanıza özel avantajlı kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

 

OTOBÄ°L Akaryakıt Bilgi Sistemi Nasıl Çalışır?

OTOBÄ°L üyesi kuruluÅŸa ait aracın sürücüsü, OPET istasyonundaki OTOBÄ°L amblemli pompaya yaklaşır ve OTOBÄ°L sisteminden akaryakıt almak istediÄŸini pompa görevlisine bildirir. (Araçlarda OTOBÄ°L cihazları olduÄŸunu gösteren sticker, aracın görünen bir yerindedir. Yakıt deposuna yakın kelebek camında.)

OTOBÄ°L otomasyon sistemi ile ÅŸirketler ve/veya bireysel kullanıcılar akaryakıt harcamalarını %100 kontrol altına alırlar. OTOBÄ°L Sistemi’ne dahil araçların yakıt alımlarına belirli sınırlamalar getirilebilir. Araçlara alım yapabilecekleri gün, günlük alım limiti, aylık alım limit vb. sınırlamalar tanımlanabilir. Akaryakıt harcamaları ile ilgili olarak raporlar istenildiÄŸi an sanal ortamdan temin edilebilir.

 

Montaj ve Servis

Araçlarınıza ait Otobil ünite montaj / söküm iÅŸlemlerini zamanında yapabilmek için servis firmasından randevu almanız gerekmektedir.

Yetkili servisinize ait bilgileri 444 67 38 no'lu Opet MüÅŸteri Hizmetlerinden öÄŸrenebilir ya da otobildestek@opet.com.tr adresinden talep edeceÄŸiniz "kurumsal web ÅŸifre"niz ile kendi hesabınızdan takip edebilirsiniz.

 

spmode_8             spmode_8