KOLTUK DÖŞEME HİZMETİ


Ürün Kodu: 1597




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

Ä°MALAT : Evlinda Koltuk DöÅŸeme ve Ä°malat Atölyesi sizin arzu ettiÄŸiniz model, renk, kumaÅŸ ve hatta ebada  göre her türlü koltuk modelleri üretebilmektedir. Bu sayede arzu ettiÄŸiniz sıfır koltuÄŸa daha uygun fiyatlara ulaÅŸabilirsiniz. Koltuk DöÅŸeme Atölyemizin en çok önem verdiÄŸi ticari prensip; satışı bir sonuç deÄŸil bir baÅŸlangıç olarak görmek ve satılan ürünlerimizin daima kullanır durumda olmasını saÄŸlamaktır.

KOLTUK DÖÅžEME, KOLTUK TAMÄ°RÄ° : Evlinda koltuk döÅŸeme atölyesi olarak:Kullanılmış koltuk ve çekyatlarınızı atıp yenisini almak bütçenize gereksiz yük getirdiÄŸi gibi doÄŸamıza da zarar vermiÅŸ oluruz. Zira çoÄŸu koltuk ve çekyatın iskeleti az bir onarım ile yeni alınmış kadar saÄŸlam ve uzun ömürlü olabilir. Bunun için Evlinda Koltuk DöÅŸeme ve Ä°malat Atölyesi ile irtibata geçip ücretsiz bir danışma için randevu talep edebilirsiniz. Ustamız evinize gelip eski koltuÄŸunuzu inceledikten sonra koltuÄŸun onarıma müsait olup olmadığına bakar ve arzu ettiÄŸiniz özelliklerdeki onarım için size orada bir teklif yapar. Yada koltuklarınızın resimlerini WhatsApp ile bize ulaÅŸtırarak da iletiÅŸimi hızlandırabiliriz. AnlaÅŸmaya varılınca da koltuk veya çekyatınız ücretsiz olarak evinizden alınır ve en kısa sürede tamir edilmiÅŸ bir ÅŸekilde tekrar evinize getirilir.

CÄ°LA & BOYA : Eskiyen koltuklarınızı süngerlerini, lastiklerini ve yüzlerini deÄŸiÅŸtirerek yenileyebileceÄŸiniz gibi tüm bunlara ilaveten iskeletini de boyatarak onu yeni baÅŸtan yaratabilirsiniz. Konusunda uzman çözüm ortaklarımız ile birlikte bu konuda size yardımcı olunacaktır. Koltuklarınızın iskeleti üzerinde seçeceÄŸiniz renge patina uygulaması yapılarak onlara eskitme havası verilebilir veya gümüÅŸ ya da altın yaprak varak uygulamasını tercih ederek salonunuzu bambaÅŸka bir havaya  dönüÅŸtürebilirsiniz. Bize sadece ne istediÄŸinizi söylemeniz yeterli.  Ekibimiz sizleri doÄŸru yönlendirecek ve sizin içinizi rahatlatacak bir ürünün ortaya çıkmasına katkı saÄŸlayacaktır.

 

spmode_8             spmode_8