FİRMA EĞİTİM DANIŞMANLIĞI


Ürün Kodu: 1579




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

 

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

Picture

Ahmet MürtezaoÄŸlu

Gıda ve Perakende sektörüne 1981 yılında Ä°ngiltere'de adım atan Ahmet Murtezaoglu, 1986 yılında McDonald's ile birlikte Hızlı Servis Sektörünün kuruluÅŸunda ilk üç yöneticiden biri olarak yerini almış, 23 yıl Türkiye ve Ä°ngiltere'de aynı uluslararası zincirin operasyon ve eÄŸitim departmanlarında üst düzey yöneticilik yapmış ve 2009 yılında Krispy Kreme Genel Müdürü olarak görev almıştır. Türkiye, Azerbaycan, Ä°ngiltere ve Ä°ran'da çeÅŸitli markalara Business Coach olarak hizmet veren Ahmet MurtezaoÄŸlu, sürdürdüÄŸü danışmanlık hizmetlerinin yanısıra üniversite öÄŸrencilerine ve ÅŸirketlere marka olma ve oluÅŸturma, satış ve pazarlama stratejileri, yönetim stratejileri gibi kiÅŸisel geliÅŸimi destekleyici seminer ve konferanslar vererek tecrübelerini aktarmaktadır.

Saha Eğitim Programı

Cafe & Restaurant Personel Üyeleri için tasarlanmıştır ve Ä°letiÅŸim Becerileri, Ekip Çalışması, MüÅŸteri memnuniyeti, Gıda GüvenliÄŸi, Ä°ÅŸyerinde Güvenlik konularında yoÄŸunlaÅŸmaktadır.Saha EÄŸitim Programı bunu takiben Cafe & Restaurants için Personel EÄŸitim Sistemlerinin planlanması ve uygulanması ile takip edilir.

 LEARN MORE

 

Yönetim GeliÅŸtirme Sertifika Programı

Daha iyi operasyonel sonuçlar elde etmelerini saÄŸlamak için yönetim becerilerini geliÅŸtirmek için Cafe & Restaurant Yöneticileri ve Yönetici Adayları için tasarlanmıştır. Yönetim GeliÅŸtirme Sertifika Programı, Basic, Intermediate ve Advanced olarak 3 farklı sertifika programı sunmaktadır. Ayrıca Alan Yöneticileri (Area Management Programme, AMAP) yönetim ve denetleme becerilerini geliÅŸtirmek için bir programa sahiptir

LEARN MORE

 

Marka Mimar Seminerleri

BA15-300 kiÅŸilik gruplara sunulacak ÅŸekilde tasarlanmıştır. 

Hayatta veya iÅŸte baÅŸarılı olmak isteyen herkes içindir. 

Pazarlama, QSR Ä°ÅŸinde Pazarlama Yöneticileri veya Uzmanlar içindir. 

QSR Ä°ÅŸinde Ä°nsan Kaynakları Yöneticileri ve Uzmanları içindir.

Marka Mimarı Seminerlerinde Uzmanların Saha Deneyimleri, Ne Yapılması GerektiÄŸi, Neden Yapmanız GerektiÄŸi ve Nasıl Yapıldığı ÖÄŸretilir

 

 

 Picture    Picture

 

 

spmode_8             spmode_8