APARTMAN ve SİTE YÖNETİCİLİĞİ


Ürün Kodu: 1595




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

 

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

YaÅŸamın gitgide hızlandığı günümüzde komÅŸuluk iliÅŸkileri de buna paralel olarak üzücü bir ÅŸekilde gerilemektedir. Özellikle de Apartman, Site ve Ä°ÅŸ Merkezlerinin ortak yaÅŸamında kiracı ya da maliklerin arasındaki sorunlar, yönetimdeki karmaÅŸa, günlük yaÅŸamın stresi ile de birleÅŸince iliÅŸkileri maalesef zedelemektedir. Artık yaÅŸadığımız ortamlarda huzuru saÄŸlamak için profesyonel yöneticiler tercih edilmeye baÅŸlandı. Apartman yöneticiliÄŸi tarafımızdan, profesyonel anlayış ve yaklaşımla sorunlarınızı en aza indirgeyerek yapılmaktadır.

Konutunuzun ihtiyaçlarına acil çözüm, en uygun fiyat ve on-line ulaşım ve uygulamalardaki yasal denetim Kurumumuzun saÄŸladığı eÅŸsiz fırsatlardan sadece birkaçıdır. Firmamız tamamen malikler ve denetçiler ile eÅŸ zamanlı çalışıp, ivedilik ile operasyon tabanına sahiptir. Firmamızın anlaÅŸmalı veya sizlerin önereceÄŸi taÅŸeron firmalar da hizmetinizde bizimle birlikte çalışacaklardır.

Kurumumuzun bankalar ile yapmış olduÄŸu özel anlaÅŸmalar ile konut sakinlerine aidatların toplanıp apartman giderlerinin karşılanması konusunda alternatif çözümler saÄŸlayabilmekteyiz.

Kurumumuzun çalışma sistemi; mutlak ve kolay eriÅŸim, hızlı ve denetlenmiÅŸ hizmet, güvenli ve korunmuÅŸ iÅŸlem, düzenli yönetim ve en önemlisi konutlarımızda yaÅŸayan üyelerimizin yaÅŸam kalitesi üzerine kurulmuÅŸtur.

Kurumumuzun saÄŸlamış olduÄŸu en büyük ayrıcalıklardan biri de hukuki korunmadır. Yasal denetimlerle konutumuzun her hangi dış veya iç etkenler ile oluÅŸabilecek zararlara karşı korunması, risklerin en aza indirilmesi, ve beklenmedik zararların tazmini hususunda maksimum korunma saÄŸlanmaktadır. Alınacak tedbirler denetçiler yahut maliklerce alınacak kararlar doÄŸrultusunda Kurumumuza verilecek talimatlar ile firmamıza ek ücret ödemeden yararlanabileceÄŸiniz bir hizmetimizdir. 

 

spmode_8             spmode_8