GÃœVENLÄ°K HÄ°ZMETLERÄ°


Ürün Kodu: 1593




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

MüÅŸterilerimizin operasyonlarına ve ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış etkin ve verimli çözümler ile günümüzede artan güvenlik tehdidini azaltıyor ve önlüyoruz.

Hizmet verilen noktada, baÅŸlatmadan önce yapılan keÅŸif sonrasında projeye özel koÅŸullar ve ihtiyaçlar belirlenir. Bu çerçevede belirlenen gereksinimlere göre gündüz/gece, yaya veya motorize olarak, nokta veya devriye veya projeye özel ÅŸartlar çerçevesinde hizmetimizin ana akışı ÅŸekillenir.

Güvenlik görevlilerimiz kuruluÅŸ ve kiÅŸilere ait fabrika, ofis, tesis, inÅŸaat sahaları, havalimanları, konutlar ve diÄŸer alanlarda 5188 sayılı Kanundan aldıkları yetki çerçevesinde ve kanunda belirlenmiÅŸ fiziki ve hukuki sınırlar içerisinde sorumluluklarını yerine getirirler.

Bizim için baÅŸarılı bir güvenlik hizmeti, riskleri oluÅŸmadan önlemelidir.

Güvenlik görevlilerimiz tarafından verilen özel güvenlik hizmetleri canlı olarak hizmet verdiÄŸimiz kuruluÅŸlar ve kiÅŸilerce, geliÅŸtirilen raporlama sistemleri ile anlık olarak takip edilebilmektedir. Ayrıca müÅŸterilerimiz tarafından istenilen anda yapılabilecek uzaktan görev atamaları ve denetimler ile verdiÄŸimiz hizmetlerin sürekli olarak denetime açık olmasını saÄŸlanır.

Dürüstlük, dikkat ve yardımseverlik anlayışı doÄŸrultusunda güvenlik sektörünün bilgi lideri olarak özel güvenlik hizmetlerinde sektörün standartlarını belirliyoruz.

 

spmode_8             spmode_8