EVDEN EVE NAKLÄ°YAT


Ürün Kodu: 1580




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

EVDEN EVE NAKLÄ°YAT

Firmamızın en önem verdiÄŸi konulardan bir tanesi yaptığı iÅŸi layıkıyla yapmak istemesidir. Yıllardır sektörün içinde kusursuzca hizmet verebilmemizin asıl sebebi de budur. Evden eve nakliyat hizmeti müÅŸterinin taşındığı evden baÅŸlayıp taşınacağı eve kadar devam eden bir süreçtir. Bu süreçte sizin de gönül rahatlığı ile yuvanızı yeni bir eve taşırken bazı talepleriniz ve istekleriniz olacaktır.                                             

Firmamız ihtiyaç duyacağınız tüm hususlarda size hiç bir ÅŸekilde sorun çıkarmadan destek verecektir. Nakliyesi yapılacak evde söküm ve demontaj olmak üzere, yeni taşındığınız evde de takma ve montaj iÅŸlemleri bizim tarafımızdan saÄŸlanacaktır.                                                              

 

ASANSÖRLÜ TAÅžIMACILIK                                                                                                                                                                                            Nakliye hizmetlerinde en önemli ÅŸey, evinizde malzemenin zarar görmemesidir. Bu noktada en doÄŸru ekip ve firma ile çalışmak büyük önem taşımaktadır. Asansörlü Nakliyat hizmeti evinizdeki eÅŸyaların bir asansör yardımıyla bulunduÄŸu kattan alınarak çok kısa bir sürede aÅŸağıya indirilmesi hizmetidir. Evinizdeki eÅŸyaların zarar görmesi, tamamen engellenerek hem ürününüz korunmakta, hem de zamandan tasarruf edilmektedir.

MüÅŸterilerimize özellikle tavsiye ettiÄŸimiz bu yöntem evden eve nakliyatın bizce vazgeçilmezidir.                                                                               

 

ÜCRETSÄ°Z EXSPERTÄ°Z                                                                                                                                                                                                     Evinizi deÄŸiÅŸtirme kararı mı aldınız? Hemen bizi arayın. Firmamız adresinize gelsin, eÅŸyalarınızı ücretsiz olarak ekspertiz yapsın ve size en uygun fiyatı çıkarsın. Yeni yuvanıza kusursuz bir ÅŸekilde sizi taşıyalım.Beylikdüzü'nde bulunan ofisimizde baÅŸta Beylikdüzü olmak üzere, Ä°stanbul'un bir çok ilçesine ücretsiz ekspertiz hizmeti sunmaktayız. Biz evinizi taşıyoruz, siz de keyfiniz sürüyorsunuz.                                                                                                                                                                                              

ÅžEHÄ°R Ä°ÇÄ° TAÅžIMACILIK

Ä°stanbul ülkemizin en önemli ÅŸehirlerinden biridir. Nüfusu, büyüklüÄŸü gibi önemli etkenlerden dolayı Ä°stanbul gün geçtikçe nüfusu artan bir bölgedir. Ayrıca iÅŸ olanaklarının da arttığı bu dönemde birçok hizmet sektörü de etki görmektedir.                                                                           

 Evden eve nakliyat denildiÄŸinde akla elbette ev taşıması gelmektedir. Herkes tarafından da bilindiÄŸi gibi ev taşımacılığı gerçekten zahmet veren bir iÅŸtir. Bu iÅŸi yapanlara baktığımızda elbette diÄŸer sektörler gibi yoÄŸundur. Ä°stanbul’un tüm bölgelerinde neredeyse yüzlerce nakliyat ÅŸirketleri bulunmaktadır. Yani Ä°stanbul’da ev taşımacılığı konusunda dert yanmanıza gerek yok. Åžehir içi taşıma hizmetlerinde özellikle bazı nakliyat ÅŸirketleri büyük bir profesyonellikle taşımacılık hizmetlerini sürdürmektedir. 1977 yılından bu yana Ä°stanbul’un dört bir yanında hizmet veren bir nakliyat ÅŸirketidir. Ve neredeyse ÅŸehrin %90’ı bu firma ile çalışmalarını sürdürmektedir.                                                                         

 

ÅžEHÄ°RLER ARASI TAÅžIMACILIK                                                                                                                                                                                      Ülkemizin hemen hemen her bölgesinde profesyonel taşımacılık hizmetleri sunan Firmamız, Åžehirler Arası evden eve nakliyat alanında kendisini en iyi ÅŸekilde geliÅŸtirmiÅŸtir. 1977 yılında Ä°stanbul bölgesinde evden eve nakliyat hizmetleri sunmaya baÅŸlayan firmamız Ankara, Bursa, Ä°zmir ve MuÄŸla Marmaris  Åžubeleri ile hızlı, güvenli taşıma hizmetleri ile sizlere kaliteli ev taşıma hizmetleri sunmaya baÅŸlamıştır.                                                        Ä°stanbul bölgesine yıllarını veren firmamız ÅŸehirlerarası taşımacılık hizmetleri konusunda tüm bölgelere bu hizmeti en iyi ÅŸekilde vermeye baÅŸlamıştır. Ülkemizin her bölgesinde tayin olsun ya da özel sebepler olsun taşınan binlerce vatandaşımız mevcuttur. Özellikle yaz aylarında yoÄŸun bir ÅŸekilde görülmektedir. Bu yoÄŸunluk beraberinde ÅŸehirlerarası taşımacılık hizmetini de beraberinde getirmektedir. Firmamız profesyonel kadrosu ve geniÅŸ araç filosu ile Türkiye’nin her tarafından zamanında ve güvenle hizmet vermektedir.                                                                                                              

PAKETLEME                                                                                                                                                                                                                   Evinizi taşırken gözünüzün arkada kalmayacağı bir iÅŸçilik sunmaya özen gösteriyoruz. Evinizdeki beyaz eÅŸya ve mobilyalarınızı, uygun malzeme ile paketliyor, demontajını yapıyor ve yeni evinize taşıyoruz. Yeni evinizde montaj ve kurulumunu tamamlayarak size teslim ediyoruz. Eviniz taşınırken size de sıcacık çay ve kahvenizi yudumlamak kalıyor. Paketleme ve montaj ekibimiz, evinizi taşımaya hazır hale getirecek, size de bunun konforunu sürmek kalacak.                                                       

 

ARŞİV TAÅžIMA                                                                                                                                                                                                                  Uzman ekiplerimiz eÅŸliÄŸinde bütün eÅŸyalarınız sarıldıktan sonra  tecrübeli elemanları tarafından  düzgün  ÅŸekilde taşınır ve araçta yerleÅŸtirilir. Garanti kapsamında bir taşımacılık için mutlaka Sigortalı eÅŸya taşıma hizmetimizden faydalanmayı unutmayınız.                       

 

DEPOLAMA                                                                                                                                                                                                                     Depolama ve Nakliye hizmetleri gün ve saati belirli kurallar içerisinde, çaÄŸrı merkezi tarafından otomatik olarak oluÅŸturulmaktadır. Sistemin size sunduÄŸu hizmetten farklı Operasyon (Nakliye-Depolama) hizmetleri talepleri kiÅŸiye özel hazırlanmaktadır.Türkiye'nin en büyük depolama alanına sahip olan firmamız eviniz ve ofisinizi güvenle depoluyor.. EÅŸya Depolama konusunda uzman olan firmamız eÅŸyalarınızı oda bölümleri ve ahÅŸap sandıkları içerisinde barındırmaktadır.Tüm depolama alanlarımız güvenlikli ve crv kamera sistemleri ile korunmaktadır.                                                                                        

KURULUM MONTALAMA                                                                                                                                                                                                En büyük sorunlardan biride marangozların iyi olmaması marangoz konusunda oldukça deneyimliyiz. Firmamız Mobilyacı sertifikasına sahip ekipmanları tam olan marangozlar eÅŸliÄŸinde taşıma yapmaktadır.                                                                                           

Tekrar Montajlama: Sökülen bütün eÅŸyalarınız uzman ekibimiz tarafından paketlenir 1977 yılından beridir evden eve nakliyat ve ofis taşıma hizmeti veren firmamız ile kurulup yerleÅŸtirme iÅŸlemi yapılır. yapmanız gereken bu kusursuz hizmet için ücretsiz expertiz isteyip taşıma için rezervasyon oluÅŸturmak olacaktır

 

ÖZEL EÅžYA TAÅžIMACILIÄžI                                                                                                                                                                                                                                

Sanat ve antika mobilya taşımacılığı Profesyonel bir hizmet için yapmanız gereken özel eÅŸya taşıma ekibimizi aramak olacak Özel eÅŸya taşıması zor ve bir o kadarda meÅŸakkatli bir taşıma iÅŸlemidir. Özel taşıması yapılacağı zaman müÅŸterilerimizin özel eÅŸyaları hakkında nakliye firmasını bilgilendirmeleri gerekmektedir. özel eÅŸyalar baÅŸlıca ÅŸunlardır (çelik kasa piyano ve sabit gardolaplar) çelik kasa taşınılacağı zaman firmamız aranıldığı zaman firma çalışanlarına çelik kasa taşıması iletildiÄŸi zaman firmamız taşıması yapılacak olan eÅŸyanın adresi alınarak ücretsiz expertiz gönderilmektedir.

Güler yüzlü, titiz Taşımacılık : Evden eve nakliyat süreci ve sonrası iyi hizmet ilkelerine baÄŸlı Firmamız ile stressiz ve güler yüzlü hizmetin farkını yaÅŸayın. Tüm nakliyat ihtiyaçlarınız için Firmamız ile iletiÅŸime geçmeniz yeterli olacaktır.                                                       

Mutlu profesyonel çalışanlar : Firmamızı arayan insanların en büyük ÅŸikayetleri daha önce çalıştıkları elemanların özensiz ve güleryüzlü davranmaması artık bu tarz hizmete son!  Firmamızın müÅŸteri odaklı çalışan personelleri ile güleryüzle taşınabilirsiniz.

 

spmode_8             spmode_8