DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ


Ürün Kodu: 1583




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

 

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

Cam temizliÄŸi iÅŸinde çalışacak personellerimiz yüksek alanda çalışabilir raporu almış profesyonel cam temizlik personellerinden oluÅŸmaktadır. Dış cephe cam temizliÄŸi temizlenecek binanın pozisyonuna göre aÅŸağıdaki ÅŸekillerde temizlik iÅŸlemini gerçekleÅŸtirmektedir.

Firmamız dış cephe cam temizleme iÅŸlemlerinde kullanılan kimyasal ve ekipmanları 1. Sınıf kullanmaktayız. Yüzeye uygun kimyasallar ile yüzeyin bozulmasına müsaade etmiyoruz.

 

ASMA İSKELE İLE DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Dış cephe cam ve çerçeve temizliÄŸi yapılacak binanın çatısına monte edilen asma iskeleye baÄŸlanan sepet içine personel binerek çelik halatlar yardımıyla binanın dışına sarkarak temizlik iÅŸlemlerini gerçekleÅŸtirirler. Ä°ÅŸ güvenliÄŸi tedbirleri gereÄŸi dış cephe cam temizliÄŸi yapan personel mutlaka emniyet kemeri kullanmak zorundadır. Emniyet kemersiz kesinlikle cam temizleme iÅŸlemine izin vermemekteyiz. Herhangi bir iÅŸ kazasına karşı alınan bu önlemde dış cephe cam silen personeli tutan halatlar binanın çatısında saÄŸlam bir yere baÄŸlanır. Bu sayede dış cephe cam temizliÄŸi esnasında rüzgar nedeniyle sallanan sepetten dengesini kaybedip düÅŸse bile personel herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaz. Firmamız dış cephe cam temizliÄŸi hizmetinizi özenle yerine getirir.

 

SEPETLÄ° VÄ°NÇ Ä°LE DIÅžCEPHE CAM TEMÄ°LİĞİ

Dış cephe cam  temizliÄŸi yapılacak plaza veya binanın cam yüzeyinin olduÄŸu zeminde platformun gezebileceÄŸi alana platform kurulur. Sepet kısmına cam temizlik personelleri gerekli kimyasal ve ekipmanları alarak binerler. Sepetin uzanabileceÄŸi alanların cam ve metal temizliÄŸi bu ÅŸekilde yapılmaktadır. Asma iskelede olduÄŸu gibi gerekli iÅŸ güvenliÄŸi ekipmanları kullanılır. Firmamız dış cephe cam temizliÄŸi konusunda Ä°stanbul Anadolu ve Avrupa yakasında hizmet vermektedir.

 

UZATMA SOPA-TELESKOP YARDIMIYLA DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Dış cephe temizliÄŸi teleskop ile en fazla 5-6 metre ye kadar saÄŸlıklı sonuç vermektedir. Firmamız dış cephe temizliÄŸi yaparken minimum masraf ile hizmet vermektedir. Dış cephe temizliÄŸi yapılacak binanın yüksekliÄŸi 6-7 metre ise herhangi bir platform ve sepetli asma iskeleye gerek duymadan çok rahat bir ÅŸekilde teleskobik uzatma yardımıyla dış cephe temizliÄŸini yapmaktadır.

 

SARKARAK DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Dış cephe cam temizliÄŸi yapılacak binanın katlarında camlar rahat açılıyorsa ve içerden silmeye müsaitse cam temizlik personelimiz gerekli iÅŸ güvenliÄŸi ekipmanlarını kullanarak içerden uzanarak cam temizliÄŸini yapar. Sarkma yöntemi ile yapılacak cam temizliÄŸi için personel mutlaka emniyet kemeri kullanmalı ve diÄŸer tüm emniyet tedbirlerini sonuna kadar almalıdır.

 

DAĞCI USULU DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Zor ulaşılan, herhangi bir yardımcı aparatla temizlenemeyen dış cephelerin temizliÄŸinde daÄŸcı usulü cepheye inilerek yapılır. Sarkılacak halat binanın çatısına monte edilir gerekli makara ve aparatlar yardımıyla personel temizlik yapılacak yüzeye ulaşır ve dış cephe temizliÄŸini yapar.

 

DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Ä°stanbul ilinde tüm ilçelerde cam temizliÄŸi hizmeti veren profesyonel personellerimiz bulunmaktadır. Temizlik iÅŸleminde alınması gereken gerekli iÅŸ güvenliÄŸi önlemlerini titizlikle yerine getiren bir ÅŸirketimiz olası kaza risklerini minimum seviyeye indirerek çalışan personelini korur.

 

Bina içi cam temizliÄŸi

Ofis camları temizliği

Daire ve villa camları temizliği

Fabrika ve diÄŸer binaların hem içeriden hem dışarıdan cam ve çerçeve temizlikleriyle

ilgili fiyat teklifi almak için lütfen bizimle iletiÅŸime geçiniz.

 

spmode_8             spmode_8