DEPO DEZANFEKTE


Ürün Kodu: 1584




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

SU DEPOSU Ä°ZOLASYON HÄ°ZMETÄ°

Su deponuzun izolasyonu için kullanılacak malzemeler saÄŸlık bakanlığı onaylı malzemeler olup, 5 yıl garanti kapsamındadır. Öncelikle keÅŸif ekibimiz ücretsiz olarak yönlendirilerek deÄŸerlendirme ve analizler yapılmaktadır. Yapılacak iÅŸin detayları ve fiyat teklifimiz ayrıntılı olarak tarafınıza iletilerek, onay verdiÄŸiniz taktirde ekiplerimiz tarafından su deponuzun izolasyon ve dezenfekte iÅŸlemi gerçekleÅŸtirilir.

 

A- YKS 180 MASTERSEAL AVANTAJ ve ÖZELLÄ°KLERÄ°:

CE EN 13967 Standartlarına uygundur,

 Ä°çme ve kullanma suyundaki tüm kimyasallara dayanıklıdır,

 Su kalitesini (koku, renk vb.) kesinlikle deÄŸiÅŸtirmez, fizyolojik olarak zararsızdır,

 Sterildir; antimikrobakteriyel olması nedeniyle yüzeyinde mikro organizma barındırmaz,

 Üzerinde yosun üretmez, çözünmez ve çürümez.

 Yüksek statik yük dayanımı,

Yüksek darbe ve yırtılma dayanımı,

Deprem ve bina oturmalarında oluÅŸabilecek çatlak ve kırıklarda dahi izolasyon görevini görür.

 Bağımsız test laboratuarları /SKZ Würzburg) ve akredite retim laboratuarları tarafından çok sıkı takip edilen yüksek kalite,

Yangın mukavemet Esınıfı (EN 13501-1)

 

 YAPILACAK Ä°ÅžLEM SÄ°STEMÄ°

 Depodaki mevcut su dalgıç pompayla tahliye edildikten sonra yüzeyler raspa yapılarak pasdan arındırılır.Sonra YKS 180 MASTERSEAL rulo fırçayla yatay olarak sürülecek ve kuruma iÅŸlemi tamamlandıktan sonra dikey uygulama yapılıp depo temizliÄŸi ve dezenfektesi bitirildikten sonra teslim edilir.

 NOT: Yapılan izolasyon iÅŸleminde paslanmaya karşı 5 yıl iÅŸçilik ve malzeme garantisi kapsamındadır.

 

SU DEPOSU TEMÄ°ZLÄ°K VE DEZENFEKTE HÄ°ZMETÄ°

Su depolarının temizlik ve dezenfeksiyonu alanında; eÄŸitimli, uzman ekiplerimiz ile hizmet sunmaktayız. Su depolarına temiz ÅŸekilde gelen ÅŸehir ÅŸebeke suyundaki klor, bekleme neticesinde aktivitesini yitirmekte ve bununla birlikte depolardaki yosun, tortu, pas, kum ve çamur birikimi gibi olumsuzluklar; dizanteri, tifo, kolera, çocuk felci ve hepatit (sarılık) gibi hastalıklara neden olan patojen mikroorganizmaların üremesini ve yayılmasını kolaylaÅŸtırmaktadır.

 

Su depolarınızın temizliÄŸini 6 ayda bir mutlaka yaptırmanız sizin ve sevdiklerinizin saÄŸlığı açısından önem arz etmektedir.Özellikle kuyu suyu kullanılan depolarda mikroorganizmaların daha hızlı üremesine neden olmaktadır.

 

SaÄŸlığınızı ihmal etmeyiniz. Çözüm ortağınız olmaktan gurur duyarız.

 

spmode_8             spmode_8