BEYAZ EÅžYA SERVÄ°S


Ürün Kodu: 1586




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %10 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

1 Yıl Garantili Servis :  Yapılan iÅŸçilik ve deÄŸiÅŸtirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir. Servis ve parça deÄŸiÅŸimi servis fiÅŸi ile kayıt altına alınır ve müÅŸteri maÄŸduriyeti yaÅŸanmaz.

Hızlı ve Yerinde Servis : Servis talebiniz olduÄŸunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiÄŸiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduÄŸu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmekte, gerek görüldüÄŸü takdirde servis formu karşılığında atölyemize alınmaktadır.

Tüm Markalara Servis : GeniÅŸ yedek parça stoÄŸumuz ile tüm beyaz eÅŸya markalarına geniÅŸ kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz. Parça bulunamadı, tamir edilemiyor gibi geçiÅŸtirme bahaneler servisimizde bulunmamaktadır.

Güvenilir, Tecrübeli : Servisimiz 2004 yılından günümüze hizmet vermektedir, çalışanlarımız asgari 5, azami 15 yıllık yetkili servis tecrübesine sahiptir. Gerekli teknik bilgiye sahip olduÄŸu gibi genel nezaket ve müÅŸteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir,yetkili servis sertifikalarına ve fabrika eÄŸitimlerine sahiptir.

Randevulu Servis : Talep ettiÄŸiniz gün ve saatte sizi ziyaret ederek cihazınızın onarımını gerçekleÅŸtirebiliriz, sizin saatlerinize uyum gösterebiliriz.

Ulaşılabilir, Danışılabilir : Servis hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet verdiÄŸimiz cihazlarınızla ilgili kullanım veya diÄŸer sorularınızı da memnuniyetle yanıtlıyoruz. MüÅŸterilerimiz bizim için deÄŸerlidir, geçiÅŸtirme servis hizmeti yerine kalıcı ve güvene dayalı uzun süreli hizmetler sunma gayreti içerisindeyiz.

 

spmode_8             spmode_8