İLAÇLAMA HİZMETLERİ


Ürün Kodu: 1585




Ürün hakkında detaylı bilgi almak için veya sormak istediğiniz sorularınız için aşağıdaki Bilgi ve Teklif Formu Butonunu kullanabilirsiniz.

spmode_8

 

AVANTAJKART ÜYESÄ° OLARAK EKSTRA %5 Ä°NDÄ°RÄ°M ALMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

 

*HamamböceÄŸi Ä°laçlama

*Pire Ä°laçlama

*Fare Ä°laçlama

*Kene Ä°laçlama

*Tahtakurusu Ä°laçlama

*Yılan Ä°laçlama

 

Tüm HaÅŸere ve Kemirgenlere karşı evler, iÅŸyerleri, fabrikalar, hastaneler, oteller, gıda iÅŸletmeleri vb. alanlarınızın uzman ekiplerimiz ve son sistem cihazlarımız ile pest kontrolü saÄŸlanmaktadır.

Kullanılan ürünler Dünya SaÄŸlık Örgütü tarafından onaylı ruhsatlı ithal ürünlerdir.HaÅŸere cinsinin tespit edilmesi ve yapılacak uygulama tekniÄŸine karar verilmesi adına keÅŸif ekibimiz yönlendirilerek uygulama ve sonrası hakkında detaylı bilgilendirilme yapılır.

Uygulama sonrasında ekiplerimiz, hangi ürünlerin kullanıldığı ve yapılan iÅŸlemler ile ilgili uygulama raporunu hazırlayarak tarafınıza sunulur.

Periyodik yapılan uygulamalar ile yaşanabilecek haşere ve kemirgen problemleriniz kontrol altına alınmaktadır.

Uzman kadromuz ile müÅŸteri memnuniyetini ön planda tutarak olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. 

 

HAÅžERE ve KEMÄ°RGEN KONTROL HÄ°ZMETÄ°

Periyodik ilaçlama, haÅŸere ve kemirgen kontrolünü en üst seviyede çözüm sunmaktadır. Ä°laçlama neticesinde içeride var olan ve dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı iÅŸletmeniz koruma altına alınır.

Ziraat Mühendislerimiz ve teknikerlerimiz kontrolünde iÅŸyerinizin yapısı ve özelliÄŸine uygun çözümler sunmaktadır.

Firmamı hafta sonu, resmi tatiller de dahil olmak üzere iÅŸinizin çalışma saatlerine göre planlama yaparak çalışma saatleri dışında da servis yönlendirmektedir.

Ä°laçlamanın yanı sıra uzman ekiplerimiz tarafından iÅŸletmenize teknik bilgi, yapılması gerekli sanitasyon alanları vb. konularda danışmanlık hizmeti verilmektedir.

spmode_8             spmode_8